Stormskader

Når stormene raser over landet, bliver der typisk travlt i skadesafdelingerne med anlægning af skader. Forsikringen dækker stormskader, hvis der har været vindstyrke eller vindstød på mindst 17,2 meter per sekund.

Ikke alle forsikringer dækker lige meget. Men ifølge Forsikring & Pension er der nogle skader som forsikringsselskaberne er enige om at dække.​

Din husforsikring vil dække de typiske skader der sker på dit hus som du ikke selv er herre over. Det kan f.eks. være store skader på tag og gavle, men også mindre skader f.eks. vinduer som går i stykker eller tagsten som løsner sig og blæser ned.

Derudover vil din husforsikring forsikring også dække skader på garager og udhuse, så længe de er opført på en støbt sokkel. Visse forsikringsselskaber vil også dække ødelagte drivhuse.

Din indboforsikring træder i kraft hvis der sker skader på dine ejendele som følge af storm, f.eks. hvis et træ vælter ned i huset og gør skader på dine møbler og lignende. 

Som generelt ved alle forsikringsskader har du pligt til så vidt muligt sørge for at sikre dit indbo mod yderligere skade.

Alle ejendele der befinder sig udendørs f.eks. trampoliner, grille, parasoller og havemøbler, er ikke forsikret.

Lyt derfor efter stormvarsler sørg for at sikre trampolinen og dine havemøbler.​

Vil du ringes op?​​

Udfyld formularen, og du vil blive kontaktet så hurtigt som muligt. Herefter kan vi have en samtale om dine forsikringsforhold

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om konsulenten

Jeg kan tilbyde kompetent rådgivning og bistand ​vedrørende forsikrings- & bygningskader.

Kontakt

Kalundborgvej 154, 4300 Holbæk